≡ Menu

Jag bloggar fast jag inget har att säga

Det är mest för att döda lite tid. Eller för att göra bloggen mindre ledsen. Ibland tittar jag in här och tycker det ser så ledset ut. Så svart, så vitt, så daterade inlägg.

Jag vill ju ha liv här. Liv och lust. Och kanske färg. Men hur ska jag få färg? Jag kan inte sånt. Designa grejer.

Bostadsletandet går sådär. Jag borde göra mer. Men så kommer annat i vägen. Som Japan. I Japan har de inga bostäder. Eller i vissa delar skulle de vara glada om eventuell bostadsbrist var deras enda problem.

Japan. Kärnkraftsläckor. För några veckor sedan hjälpte jag Myndigheten för krisberedskap. Jag tror inte jag har berättat det? Jag och några till var inkallade för en jätteövning under två dygn. Tiotusentals var involverade, om jag förstod saken rätt.  Vårt lilla gäng om tio personer skulle simulera hur allmänheten hade använt sociala medier under kris. Krisen handalde om en kärnkraftsläcka och alla de ord som används nu, alla de scenarior som spelas upp användes då också. Och – faktiskt – verktygen och reaktionerna är inte så olika då från nu. Pratade med en svensk i Tokyo häromdagen. Han visste, precis som vi i vår simulering, vad man skulle tro, vad man skulle göra. Hur skulle du reagerat om du satt i ett potentiellt radioaktivt moln?

Hittade precis ett presentkort på 700kr. På ticnet. Det gick ut för två månader sedan. På min födelsedag, för övrigt. Fosterställning intagen.

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll
 • Karma mars 14, 2011, 04:36

  Jag personligen gillar den här bloggen bäst av dina avtryck i Internet världen. Gillar enkelheten, liksom avskalat och personligt. Som att bli hembjuden istället för att träffas på stan! Varm kram från Himalayas fröjder & höjder

  http://www.twitter.com/Karmapriya

 • Karma mars 14, 2011, 04:36

  Jag personligen gillar den här bloggen bäst av dina avtryck i Internet världen. Gillar enkelheten, liksom avskalat och personligt. Som att bli hembjuden istället för att träffas på stan! Varm kram från Himalayas fröjder & höjder

  http://www.twitter.com/Karmapriya

 • Johannes Sundlo mars 14, 2011, 08:20

  Ring Ticnet och be dem förlänga det. Har funkat för mig och resulterade i Way out Westbiljett 2007! Helt klart värt.

  • Emanuel Karlsten mars 14, 2011, 13:44

   I wish. Ringde nyss. De har brunnit inne. Konstig sak det där för övrigt. Att man får ett presentkort men företaget tar själva ALLA pengar om man inte hinner utnyttja det.

   • Johannes Sundlo mars 17, 2011, 16:14

    Mycket skumt! Jag gick personligen till Pustervik i Göteborg och blinkade med mina gedigna hundögon. Kanske hjälpte…
    Det är konstigt med presentkort, varför finns det ens en gräns?

 • Johannes Sundlo mars 14, 2011, 08:20

  Ring Ticnet och be dem förlänga det. Har funkat för mig och resulterade i Way out Westbiljett 2007! Helt klart värt.

  • Emanuel Karlsten mars 14, 2011, 13:44

   I wish. Ringde nyss. De har brunnit inne. Konstig sak det där för övrigt. Att man får ett presentkort men företaget tar själva ALLA pengar om man inte hinner utnyttja det.

   • Johannes Sundlo mars 17, 2011, 16:14

    Mycket skumt! Jag gick personligen till Pustervik i Göteborg och blinkade med mina gedigna hundögon. Kanske hjälpte…
    Det är konstigt med presentkort, varför finns det ens en gräns?

 • elisabeth günther mars 14, 2011, 14:33

  Jamen det är ju ”liv” pa denna blogg. Det är ju därför vi/ jag läser! Och ännu mer vill man läsa när du skriver autentiskt, som nu. Allt maste inte vara flashigt!

 • elisabeth günther mars 14, 2011, 14:33

  Jamen det är ju ”liv” pa denna blogg. Det är ju därför vi/ jag läser! Och ännu mer vill man läsa när du skriver autentiskt, som nu. Allt maste inte vara flashigt!

 • Samuel Varg Thunberg mars 14, 2011, 19:39

  När får vi se den opublicerade artikeln från din Dagentid?

 • Samuel Varg Thunberg mars 14, 2011, 19:39

  När får vi se den opublicerade artikeln från din Dagentid?

 • Martin Schöld mars 15, 2011, 14:28

  Jag är starkt emot presentkort! Med tanke på den ångest dom framkallar borde det heta straffkort… Och ja, verkligen, hur kan dom bara frysa inne pengarna? Jag kan förstå om det är en lokal småbutik där en vara eller tjänst som säljs utan betalning en månad kan bli rätt kännbar (även om den egentligen redan är betald), men Carlings, H&M, Mega Store och Ticnet? Nä…

 • Martin Schöld mars 15, 2011, 14:28

  Jag är starkt emot presentkort! Med tanke på den ångest dom framkallar borde det heta straffkort… Och ja, verkligen, hur kan dom bara frysa inne pengarna? Jag kan förstå om det är en lokal småbutik där en vara eller tjänst som säljs utan betalning en månad kan bli rätt kännbar (även om den egentligen redan är betald), men Carlings, H&M, Mega Store och Ticnet? Nä…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.