≡ Menu

Sagt upp mig – och framtid

I dag är en väldigt stor och väldigt händelserik dag. Den innebär också väldigt mycket nytt för den här bloggen.

Jag har sagt upp mig från min tjänst på Expressen.

Jag har två veckor kvar på min tjänst på Expressen. Därefter blir den här bloggen, min primära blogg. Som jag saknat den. Jag tror att jag stundtals kommer krama ihjäl den lite. Den kommer spreta åt alla möjliga håll. Behandla det jag gör, det jag tror på och det jag vill.

Och det finns massor mer att säga om det här dagen, det här beslutet och framtiden. Men jag hinner inte nu. Hinner bara lova att det blir spännande saker. För vad som än händer är det rätt beslut, för mig – just nu.

Tills vidare: Läs mer i tex Medievärlden, och Dagens media.

Och hör av dig om du vill samarbeta i framtiden! Jag tar allt kul – utom anställningar. emanuelkarlsten@gmail.com

Uppdaterat: Här skriver jag mer om beslutet

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll
 • Mickey mars 17, 2011, 15:02

  Yey! Grattis och lycka till med företaget!

 • Mickey mars 17, 2011, 15:02

  Yey! Grattis och lycka till med företaget!

 • Helen mars 17, 2011, 15:03

  ”Andra poster i samma ämne: Jag har sagt upp mig från Dagen.”

  Nu är du fri!

 • Helen mars 17, 2011, 15:03

  ”Andra poster i samma ämne: Jag har sagt upp mig från Dagen.”

  Nu är du fri!

 • Martha Johansson mars 17, 2011, 15:57

  vill du göra om boggen utseendemässigt? De skulle kunna vara ett kul projekt.

 • Martha Johansson mars 17, 2011, 15:57

  vill du göra om boggen utseendemässigt? De skulle kunna vara ett kul projekt.

 • Johannes Sundlo mars 17, 2011, 16:13

  Hurra och grattis säger jag!

 • Johannes Sundlo mars 17, 2011, 16:13

  Hurra och grattis säger jag!

 • Michael Nystås mars 17, 2011, 16:21

  Väldigt tråkigt för Expressen – jag har med stort intresse följt din kreativa framfart alltsedan Dagentiden. Jag hoppas få se dig dyka upp i de mest oväntade sammanhang och önskar dig all lycka med vad du än tar dig för!
  /Michael

  • Emanuel Karlsten mars 17, 2011, 16:31

   Tack! Utöver oväntade sammanhang (de kommer!) så kan du räkna med att jag finns här mer regelbundet framöver.

 • Michael Nystås mars 17, 2011, 16:21

  Väldigt tråkigt för Expressen – jag har med stort intresse följt din kreativa framfart alltsedan Dagentiden. Jag hoppas få se dig dyka upp i de mest oväntade sammanhang och önskar dig all lycka med vad du än tar dig för!
  /Michael

  • Emanuel Karlsten mars 17, 2011, 16:31

   Tack! Utöver oväntade sammanhang (de kommer!) så kan du räkna med att jag finns här mer regelbundet framöver.

 • Monica O Kolkman mars 18, 2011, 08:13

  SÅ spännande! Lycka till!
  Jag fortsätter att följa din kreativa framfart.

 • Monica O Kolkman mars 18, 2011, 08:13

  SÅ spännande! Lycka till!
  Jag fortsätter att följa din kreativa framfart.

 • Fy maj 27, 2011, 20:46

  Du är verkligen inte en seriös människa….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.