≡ Menu

Jag hoppar in som programledare i P3 i sommar!


screenshot 2013-06-07 kl. 10.50.02

Idag har jag en rolig nyhet: Jag hoppar i sommar in som programledare för P3 nyheter med Kazmierska! Jag kommer under tre veckor vikariera för min tidigare kollega Natalia i en fördjupande nyhetstimme. Varje dag, live, mellan 13-14 med start måndagen efter midsommar kan du skruva in P3!

Det är roligt och framförallt en ny utmaning! Jag har tidigare gjort poddar och skapat program med P3 Browser, men den här gången är ansvaret betydligt större.  Jag ska leda programmet, intervjua gäster och säga smarta saker. Som tur är finns ett ganska stort team, både producent och researchers, som ser till att det blir ett bra program.

Framförallt passar det mig bra i tid! Sändningen utgår från Göteborg och jag brukar ha färre uppdrag under sommaren vilket ger utrymmet  att testa på nya saker.

Dessutom: i sommar får vi vårt första barn. Vilket bidrar till direktsändningsspänningen. Om det blir helt tyst efter någon låt vet ni varför – jag är antagligen på väg till BB.

Och när vi ändå talar om saken: Jag håller just nu på att förbereda mitt sommarprat för Gotlandsradion P4. Något jag inte alls hade lust med. Men lyssna den 7 juli så vet ni varför jag ändrade mig!

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll
 • Monica O Kolkman juni 8, 2013, 20:45

  Kul!
  Ska lyssna på poddversionen!

 • Rebecca Lindgren juli 4, 2013, 14:05

  Lyssnade på din intervju med Anton Abele. På vilket sätt tycker du det var ett bra val att ständigt försöka flika in att han tillhör överklassen?

  Du verkar vara en rätt så talanglös och dålig reporter, hoppas Natalia kommer tillbaka snart.

  • Emanuel Karlsten juli 8, 2013, 21:48

   Hallå Rebecca. Tråkigt att du tycker att jag verkar talanglös, även om det är uppfriskande med en rak åsikt!
   Jag försökte inte flika in att han tillhör överklassen? Jag vet inte om du tänker på att jag frågade om han tyckte det var ovanligt att någon som tillhör den högerpolitiska skalan engagerar sig och skapar manifestationer som annars brukar skapas av vänsterfalanger?
   Eller om du syftar på det här med pappersbrevet som han skrev till Blondinbella? Har du läst det? http://blondinbella.se/2010/10/stolt-van/
   Det är ju ganska ovanligt att en tonåring använder dels den typen av brev och dels den typen av språk. Därför var jag nyfiken på hans uppväxt. Vad säger det om en person som använder ett ganska gentlemannamässigt språk? Det hör traditionellt till överklassen, så kanske var det vad du tänkte på?
   Eller så tänkte du på att jag påpekade att han har växt upp på östermalm med många andra likasinnade, som Blondinbella, och frågade hur det hade påverkat honom.

   Jag tyckte alltihop var motiverande frågor för att komma en riksdagsledamot inpå livet, förstå hans bakgrund, hans ideal och vad han kämpar för. Jag tycker det var intressant!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.