≡ Menu

Jag var i tv igår

Igår var jag med i Kvällsöppet. Om Näthat, med @mymlan, Robert Aschberg och Malin Wohlin. Jag representerade Expressen och var väl castad till att hålla någon slags balanserad mittenhållning.

Det var kul och intressant! Och framförallt första gången jag var med i live-tv! Här nedan är klippet, jag är med i andra delen, efter Jimmie Åkesson (för övrigt ett väldigt märkligt möte – jag tyckte det var svårt att veta vad man skulle göra. Hälsa? Ducka?).

Och så var jag sminkad. Aldrig varit sminkad förut. TV-sminkad. Efteråt läste jag massor av roliga twitterkommentarer. Som den här, eller kanske allra mest den här:

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.