≡ Menu

JK utreder inte min blogg

Minns ni att en Sverigedemokrat anmälde en bloggpost jag skrev för ett tag sedan? Jag bloggade om det här.

I dag kom JK:s besked. Föga förvånande så lägger de ner ärendet eftersom min blogg inte har något utgivningsbevis:

Nu kan Sverigedemokraten lyfta det till enskilt åtal, om jag fattat saken rätt. Jag har försökt lära mig lite om hur juridiken fungerar här. Men det innebär isf att anmälaren med egna pengar får gå till domstol och driva målet i hamn. Det skulle kosta skjortan. Och knappast vara värt eller ge något.

Han kunde ju bara mejlat och förklarat varför han inte gillade bloggposten?

Dagens media skriver, Hallands nyheter skriver

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.