≡ Menu

Mest retweetade v3

Det har varit en internetvecka som har dominerats av två stora snackisar: Göteborgs snöoväder och mannen som efterlystes efter sparken mot en småbarnsmamma. Båda två satte också stora avtryck på topplistan. Här är de tio mest retweetade, vecka 3:

10) @YB_Sodermalm

Överallt ville folk hjälpa till att ta fast mannen som sparkade mot mamman. Och bara efter ett dygn kunde polisen berätta att de gripit mannen

9) @YB_Sodermalm

Detta alltså efter att polisen själva gått ut med bilder på mannen. De twittrande Stockholmspoliserna stod alltså för både plats 10-9 med sina rapporter om detta.

8) @Jlliindqvist

Veckans andra stora internetsnackis handlade om TV4-reportens miss i direktsändning. Som först(?) fångades och postades av en kille i den stora Facebookgruppen ”Vad händer i Göteborg” och sedan fick spridning – överallt! På Twitter var det @Jlliindqvist som la ut den på Vine, vilket blev den twitterstatus som fick flest att retweeta.

7) @EdlingEmma

Veckans minitwittrare som blev gigant. Emma har 123 följare, men lyckades ändå få snurr på den här.

6) @SjogrenPatrik

Rimliga prioriteringar.

5) @ZinoJamal
Wow.

4) @maksaustli

Igenkänningshumor i tre rutor.

3) @AliciaWiberg

Vad hände med disneyklubben??

2) @bjornekmark

Martin Dahlin ger uttrycket ”gå över lik” ett ansikte.

 

1 ) @gustavelund

Det politiska kriget är ständigt pågående på Twitter. Högersidan försvaras ofta av Uvell, som här får en effektiv (och givetvis elak) replik av @gustavelund. Potential att leta sig upp på listan över mest retweetade någonsin?

Här är tidigare veckors tweets

Mest retwetade

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next post:

Previous post: