≡ Menu

Mest retweetade v4

Ny vecka, men sämre toppar än på länge. Då får vi leta oss ner till 600 retweets, men hittar istället ännu tydligare den tonårsnerv som allt mer tagit över Twitter. Det här är veckans mest retweetade:

10) @hysentobias
När Hysén senast var klar för IFK var det hans pappa som avslöjade allt från supporterläktaren, med det legendariska ”Tobbe e klar”. Den här gången var Tobbe smart nog att inte berätta för pappa, utan avslöja övergången själv med en tweet.

9) @irmasjorling
Om du inte förstår varför det här är viktigt, eller stort, eller ens aktuellt, så har du missat en stor del av internet det senaste året. Therese Lindgren är tveklöst den youtubestjärna som stigits snabbast det senaste året. Och den här veckan har hon varit sjuk. Internet har stannat. Men enligt hennes instagramkonto är hon tillbaka idag, måndag.

8) @Chris_Halvorsen
Det här var en av helgens stora snackisar, hur TV4 valde att rubricera demonstrationen i Stockholm. @@Chris_Halvorsen var snabb att sätta i perspektiv.

7) @jonielol
Snapchatlogik.

6) @Magnusbetner
Och äggen i det här fallet är alltså inte bara att de är idioter, utan också att det är symbolen för ett Twitterkonto som ännu inte skaffat en profilbild.

5) @Fannyssvensson
Ett vida spritt citat över världen under minnesdagen för Förintelsen.

4) @pwolodarski
Det kom även att bli ämnet i chefredaktörens söndagskrönika.

3) @PontusOscarsson
Det värsta med det här är att se hur många som skriver och berättar att de känner igen saken. För @PontusOscarsson slutade det väl. Skolan insåg sitt misstag och gjorde aldrig någon anmälan.

2) @Malena_Ernman
Operasångaren befäster sin position som antirasismens förkämpe och språkrör i sociala medier.

1) @tildisgullis
Veckans bästa photoshop!

Här är tidigare veckors tweets

Mest retwetade

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next post:

Previous post: