≡ Menu

Nio minuters skitsnack om varför jag är på #Bokmässan

Jag är på Bokmässan. Och känner stråk av nostalgi. Även om jag aldrig riktigt fattat varför Dagen skulle vara här, eller vad jag skulle göra här, så har det varit ganska roligt. Det finns många fina minnen. Som förra året, när antologin Framtiden har redan varit här, hejat och passerat, gavs ut. Jag fick signera böcker! En surrealistiska känsla för någon som aldrig ens närt en dröm om att bli författare. Eller Dagens bokmässesafari, med bambusertelefon och mick. Eller den märkliga känslan när hallen släcks när och barbord dukas upp.

Ah. I år är jag ialla fall här av andra skäl. Mestadels Therésias. Hon släpper sin bok, Söta saker, och författarintervjuas och signerar böcker. Mycket mer på riktigt än det jag gjorde. Och jag skyfflas åt sidan för fler ska komma åt den populära bakbloggaren och författaren.

Det är roligt.

Av någon anledning fick jag för mig att vi skulle livesända. Som en tribute till Bokmässetider som varit. Så här är nio minuter prat med mig och Therésia. Om varför vi är här. Och vad som händer nu.

Kanske sänder igen om en stund! Då från Trädgårdsscenen där det blir ett författarsamtal. vi får se.

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll
  • Linus Anderås september 25, 2010, 15:33

    Vad söta ni är. Sitter på ett hotellrum i Finland med världens panorama-view över en … trafikplats, så jag behövde något som piggade upp. Tack för det.

  • Linus Anderås september 25, 2010, 15:33

    Vad söta ni är. Sitter på ett hotellrum i Finland med världens panorama-view över en … trafikplats, så jag behövde något som piggade upp. Tack för det.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.