≡ Menu

Om Idol, en låt och ett kort meddelande

Minns ni att vi pratade om Idol för ett tag sedan? Att det kommer lyckas 2011? Till och med lyfta. Det beror på Alexander Bard. Och han den nya stockholmsdryga utan läppar, Pelle-nånting.

Jag ser sidor i Alexander Bard som är fantastiska. Han sitter som en trampmina i juryn och kan explpodera – i bifall eller hat – hursomhelst. Jag älskar det. Det får mig att vilja se mer idol.

I år har jag dessutom en gotlandsvän som är med. I nåt av programmen. Så jag tittar. Och så såg jag den här tjejen. Eller det gjorde jag inte alls. Men jag hörde låten de spelade, som fadades in i hennes uppträdande (som vi bara fick sekunder av), och som man aldrig riktigt uppfattade var den kom ifrån. Så jag googlade några meningar och insåg att det var en egenskriven låt, som bara finns på Youtube.

Och som jag gillar den. Så jag vill dela med mig. Ni måste lyssna! Så trallig, liksom!

 

Förresten! Imorgon ska jag vara med i Nyhetsmorgon. Strax innan 07 på morgonen. 06.45? Vi ska prata om digitala kyrkogårdar och jag ska träda in i min allra myndigaste roll och agera expert. Om nätet. Och digitala kyrkogårdar, då.

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll
  • Annie september 14, 2011, 19:20

    Lunarstorm hade redan 2001 minneslundar, avlidnas konton, som (alltid med en förälders samtycke) sparades ”för evigt”. Spelade MYCKET stor roll, särskilt under tsunamin.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.