≡ Menu

Att övertolka konceptet med frukt och lägenhetsvisning

Den här länken till en bildvisning på en vindsvåning någonstans i Stockholm har skickats runt den senaste dagen. Det är en fantastisk bildvisning någon som totalt övertolkat konceptet att det är fräscht att ställa fram en skål med citroner under lägenhetsvisningen. Eller lever ett liv på sträng fruktdiet.

Det börjar lite harmlöst:

Frukt på balkong, mkt, men inget konstigt. Det är först när den här bilden dyker upp som det blir lite lustigt:

Märkligt. Har vi kommit till familjen frukt? Misstankarna växer:

Ananas och vindruvor i trappan? Tja, det kan man väl ha. Men lime lite nonchalant strösslat på golvet?

Givetvis kan vi därmed vänta oss en fruktsamling i den slitna fåtöljen. Mer oväntat är kanske den nyplockade majsskörden (?) som används som någon form av fotpall.

Plötsligt känns bilder på någon som ringlat ett peace-märke av av mangos på sängen väntat. Men så chockar ett knippe rabarber igen.

Att nu fylla ett handfat med citroner eller en bastuhink med bananer – det är självklart.

Inte ens den gigantiska vindruveklasen på handfatet känns konstig i sammanhanget, men vad är det ni petat ner i tanborstsglaset? Ett plommon? Såklart!

Men hey, familjen frukt kanske är PR-genier. Stajla din lägenhet så tokigt som möjligt – få maximal uppmärksamhet! Well, jag bjuder gärna på det. Ni bjöd mig på roliga bilder!

Uppdaterat: här står mer om mäklarbyrån som startat konceptet Missa inte kommentaren på den artikeln! Eller kommentarerna här nedan – där finns massor av fler länkar.

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.