≡ Menu

Hittat, länkat, kommenterat – October 25, 2013

 1. Facebook Slips To #2 Social Network For Teens [CHART] – hypebot:

  Intressanta siffror från USA som visar att tonåringarna hsr lämnat Facebook och Twitter nu är viktigaste stället att hänga på. Vi ser nye riktigt samma viktighetshets kring Twitter i Sverige i samma ålderskategori än, men bara det senaste halvåret ser mannhur svenska teens totalt dominerar olika retweetlistor osv.

 2. Personliga påhopp i polisens Facebookgrupp – Nyhetsmorgon – tv4.se:

  Medverkade i Nyhetsmorgon i morse om polisen och Facebookgruppen. Det blev intressant, men som vanligt kort. Men jag kommer lägga ut texten i en text imorgon. I en tidning nära dig! :)

 3. Metro website traffic soars by a third as mobile revamp pays off | Media | theguardian.com:

  I England ser man nu första effekten av betalväggarna – ett ras för räckvidden hos de som försökt upprätta. Och ökning för de som kör utan betalväggar.

 4. Första Ikeakunderna på plats – Borlänge – dt.se:

  Jag ÄLSKAR människor! Det är ju för härligt att man lägger en hel natt på att campa utanför IKEA för att vara först in när butiken öppnar!

 5. Håkan Arenius: Tydligare kan ingen vara – Dagen:

  Strunta i rubriken. Den här ledarkrönikan handlar om Marcus Birro. Jag tror jag har skrivit förut här om den fäbless som kyrkan har för kändisar som konverterar. Man gör dem till kungar och drottningar i landet kristen och är oändligt tacksamma för att de har valt att ansluta sig till deras lag. Håkan Arenius skriver det farliga med detta väldigt väl. Och försöker dissekera och analysera Birros texter på ett bra sätt. Läs!

 6. Kampanjar för att stoppa sexistisk reklam – Dagens Media:

  Smart av @kvinnolobbyn! Ett enkelt sätt att crowdsourca sexistisk reklam, var den är. Och så hjälper lobbyn till att anmäla. Så enkelt det kan vara ibland!

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll
 • Samuel Varg Thunberg oktober 28, 2013, 10:04

  Härligt att se dina ”hittat, länkat och kommenterat” igen. Små härliga smultronställen i cyberdjungeln!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.