≡ Menu

Öppen föreläsning i Göteborg

Det var ett tag sedan jag skrev om vad jag fyller mina dagar med. Jag försöker hålla nere på uppdragen för att hänga med Billie, men det ger också fördelen att välja uppdrag som jag tycker är särskilt roligt. Som att konsulta för medier jag gillar och imponeras av, eller att föreläsa.

Det sistnämnda sker oftast i slutna sammanhang: Konferenser, företag och organisationer som vill ha utbildning eller föreläsning om sociala medier. Så när Brewhouse hörde av sig och jag förstod att de förberedde för en öppen, gratis föreläsning kändes det extra roligt.

Nu på måndag, den 11 november, håller jag alltså en gratis föreläsning kl 17 på Brewhouse i Göteborg. Du behöver signa upp innan och det gör du på Brewhouse hemsida.

Tema är engagemang i sociala medier och det känns särskilt roligt är att få göra det tillsammans med min fästmö Julia. Julia , som är generalsekreterare för Ung cancer, är ett perfekt case för just engagemang i sociala medier. Hur de, utan någon reklambudget, lyckas skapa en enorm räckvidd och genomslag för sin sak.

Vi kommer alltså turas om att prata. Jag mer generellt om vad vi behöver förstå och göra för att lyckas i ett nytt medielandskap, och Julia mer konkret utifrån hur Ung cancer gjorde.

Förhoppningsvis kan vi beröra något om svårigheterna i vad som händer sedan. Hur förvaltar man vad som till en början var ett brinnande engagemang, när allt blir vardag?

Det kommer att bli grymt, men också lite läskigt! Flera av våra vänner, släkt och familj kommer vara där och därför gissar jag att det blir extra mycket nerv och kanske extra bra?

Kom och se!

Här ansvarar den som skriver kommentarer för sitt eget innehåll

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.